The house has been designed over three levels, concentrating the staff quarters on the lower ground floor, the communal area on the ground floor and the bedrooms on the first floor. The pedestrian access to the house is via a platform crowned by a patio, which frames the view of the garden. This patio separates the spaces of the living room and dining room and allows the ventilation of the lower ground floor, where the staff living quarters, the storage area, the laundry room and the kitchen are located. Finally, on the first floor are two blocks with a sloping roof, linked by a walkway. One contains two bedrooms and is oblong to the garden and the second is perpendicular to the street and holds the master bedroom.

Location: Luanda, Angola
Year: 2012
Size: 345 m2
Collaborator Architect: Irving de la Rosa