This property is situated on the sea front. The entrance on the ground level is vehicular and pedestrian. Upon arriving to the hall, the building is divided into two sections with views of the sea and on the other side, a section with a view of the patio. On the strip with sea views are a private study and an open plan space that comprises a kitchen, living room, dining room, wine-bar, relaxation area and swimming pool. In a separate area is a games room. In the opposite area closest to the main façade are the staff quarters and utility area that look out onto a private patio. On the upper floor are three bedrooms and a suite. Each bedroom has en-suite bathroom and terraces with sea views.

Location: Ramiros, Luanda, Angola
Year: 2012-2013
Size: 597.63m2
Collaborator Architect: Irving de la Rosa